“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi“
Robert Collier

Cine suntem?

Cu sediul principal in Iasi, SC AIRAGRO SRL dispune de o flota formata din doua avioane Antonov AN-2 si un elicopter Kamov KA-26, pilotate de catre echipaje de piloti cu pregatire agricola ce isi desfasoara activitatea in conformitate cu procedurile si normativele aflate in vigoare pentru atingerea celor mai inalte standard de performanta. Toate aeronavele aflate in operarea SC AIRAGRO SRL sunt utilate cu sisteme performante de stropit si prafuit, ajustate de mijloace de ghidare GPS. Echipa SC AIRAGRO SRL, atat aeriana cat si terestra, este instruita astfel incat sa poata face fata oricaror aspect ale tehnilogiei de stropire/prafuire aeriana.


Airagro-despre-noi

Din punct de vedere logistic

SC AIRAGRO SRL detine pe langa flota aeriana, echipata cu sisteme complete de stropit si prafuit, si intregul necesar logistic terestru format din doua autoalimentatoare de carburant cu capacitatea de 1000 litri/alimentator, 3 motopompe de inalta presiune – HONDA complet utilate, 2 containere portabile pentru mixarea substantelor. Astfel SC AIRAGRO SRL dispune de intregul necesar logistic pentru buna desfasurare a oricaror tratamente aviochimice

In trecut aviatia utilitara era utilizata la scara larga atat in agricultura cat si in silvicultura in scopul efectuarii tratamentelor fitosanitare si pentru administrarea ingrasamintelor chimice.

Utilizarea la scara larga a echipamentului aerian de stropit si prafuit a fost favorizata de marimea suprafetelor agricole si de deficitul de utilaje terestre ce nu permitea acoperirea varfurilor de lucru.

In trecut aviatia utilitara era utilizata la scara larga atat in agricultura cat si in silvicultura in scopul efectuarii tratamentelor fitosanitare si pentru administrarea ingrasamintelor chimice. Utilizarea la scara larga a echipamentului aerian de stropit si prafuit a fost favorizata de marimea suprafetelor agricole si de deficitul de utilaje terestre ce nu permitea acoperirea varfurilor de lucru.


Aviatia agricola

este o parte importanta a industriei agricole generale. SC AIRAGRO SRL utilizeaza cele doua aeronave de tip ANTONOV AN-2 si elicopterul tip KAMOV KA-26 pentru a ajuta agricultorii si silvicultorii in producerea sigura si eficienta a produselor, la preturi accesibile. Aplicarea aeriana de substante solide si lichide are rolul de a proteja sau ajuta culturile in dezvoltarea lor, in acelasi timp protejand plantatiile si publicul ce intra in contact direct cu acestea.Obiective

Airagro are ca principal obiectiv furnizarea de servicii de cea mai inalta calitate din domeniul aviatiei agricole.

Viziune

Dorim sa ajungem una dintre cele mai importante companii din domeniul aviatiei agricole si utilitare din Romania.

Misiune

Misiunea Airagro este aceea de a crea parteneriate durabile prin intermediul calitatii serviciilor oferite.

Valori

Valorile pe care le promovam sunt: integritatea, orientarea catre client, responsabilitatea, pasiunea si calitatea.