“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi“
Robert Collier

Tratamente Aviochimice - Control si stingere incendii

AiRAGRO pune la dispozitia clientilor sai si servicii pentru controlul sau stingerea incendiilor. Cu ajutorul aviatiei utilitare pot fi localizate mai rapid noi focare de incendii atat in zone urbane cat si in zone forestiere. Localizarile pot fi facute foarte precis intr-un timp rapid, factorul terestru de deplasare fiind practic eliminat sau izolat.


Airagro-Servicii-aviochimice-control-incendii

Interventia in stingerea incendiilor de catre fortele terestre in cazul in care acestea izbucnesc pe campii sau in paduri poate fi foarte dificila, existand deserori riscuri de accidente. De asemenea incendiile in functie de directie vantului pot devia de la traseul original cuprinzand si alte areale cu repeziciune. Din modificarii directiei vanturilor incendiile provocate in paduri se pot deplasa si spre zone urbane, punand astfel in pericol viata rezidentilor.

In aceste situatii, interventia terestra nu este eficienta, ea avand mai mult rol de organizare si coordonare, in timp ce pentru localizare, stingere si control al focarelor aviatia utilitara poate juca un rol foarte important. In functie de flota disponibila (avioane sau elicoptere), se poate transporta o cantitate de material mai mare sau mai mica pentru stingerea totala sau partiala a focarelor aparute.


Inapoi la servicii - Tratamente aviochimice