“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi“
Robert Collier

Tratamente Aviochimice - Dezinsectie aeriana

Prin oferirea serviciilor de tip dezinsectie aeriana scopul AIRAGRO este unul de combatere si de prevenire a bolilor infectioase si parazitare prin distrugerea tuturor germenilor cauzali, gazdelor intermediare precum si distrugerea vectorilor animati (gandaci, paianjeni, molii, tantari, muste, purici, soareci, sobolani, etc.) si a purtatorilor a milioane de germeni patogeni ce pot dauna sanatatii mediului forestier sau urban.


Airagro-Servicii-aviochimice-dezinsectie-aeriana

Prin aplicarea tratamentelor de dezinsectie pe cale aeriana, AIRAGRO va ofera protectie totala impotriva tantarilor si a altor tipuri daunatori din clasa insectelor. In actiunea noastra, urmarim cele mai corecte si viabile instructiuni pentru protectia mediului inconjurator, atunci cand lucram in apropierea unor surse de apa, a unor estuare sau a unor zone urbane.

De asemenea urmarim si identificarea sau distrugerea totala a focarelor de paraziti prin actiuni de stropire pe cale aeriana cu ajutorul flotei din dotare. Combaterea acestor focare de paraziti din timp permite o relaxare a mediului inconjurator precum si o asigurare a unei protectii a zonelor urbane sau a ecosistemelor naturale dintr-o anumita zona. Suntem intotdeauna gata de interventie chiar si in zone unde utilajele terestere nu pot interveni.


Inapoi la servicii - Tratamente aviochimice