“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi“
Robert Collier

Tratamente Aviochimice - Protectie paduri

Serviciile de protectie a padurilor oferite de AIRAGRO includ pe langa aplicarea pe cale aeriana a insecticidelor, agentilor biologici si a fertilizatorilor si sustinerea pe cale aeriana a monitorizarii sanatatii si cresterea domeniului forestier. Serviciile aeriene si de tratament oferite ajuta la protectia naturii si a cresterii valorii resurselor lemnoase pe care padurea le poate oferi.


Airagro-Servicii-aviochimice-protectie-paduri

Aplicatiile de pulverizare aeriana ajuta la distrugerea unei varietati de daunatori care pot afecta padurile. Serviciile noastre focalizate in scopul protejarii arealelor verzi constau in aplicarea eficienta de insecticide, agenti biologici si ingrasaminte pentru zone mici, selectate sau de dimensiuni considerabile de teren forestier situat la diferite altitudini.

Protectia aerealelor forestiere este importanta atat din punct de vedere strategico-economic cat si din punct de vedere al conservarii ecosistemelor. O mare parte dintre daunatori pot diminua suprafata verde, daca acestia nu sunt combatuti la timp pe care terestra sau aeriana. Protectia padurilor include si servicii de supraveghere aeriana ce pot fi asigurate dupa un orar bine stabilit in functie de sezon.


Inapoi la servicii - Tratamente aviochimice